Minden, ami desszert - Finom sütemények, édességek lépésről-lépésre receptjei, elkészítési módozatokkal, tippekkel, ötletekkel egy helyen. - Süssünk együtt!

Íme, a legjobb palacsinta receptje 15 db palacsinta esetére

Mindez azonban nem is csoda, hiszen annyira sokféleképpen el lehet készíteni ezt az ínycsiklandó desszertet, hogy annak se szeri, se száma. Vannak édes, sós, klasszikus, vagy éppen különleges ízesítésű verziói, lehet mini, normál, vagy óriás palacsintát is készíteni, arról nem is beszélve, hogy mennyi ételnek lehet a palacsinta, vagy éppen a palacsintatészta alapanyaga.

Mi a finom, puha szalagos fánk titka?

A finom szalagos fánk titka, a puha kelt tészta és a töltelék tökéletes harmóniájában rejlik. Hogyan is készíthetjük el egyszerűen? Receptünkből most kiderül! A fánk egy olyan finomság, melyet szinte mindenki ismer és szeret, s akinek egyszer sikerült belőle tökéleteset készítenie otthon, az mindig nagy örömmel készíti a mindennapokban is. Persze, az igazi szezonja farsang idején van, amikor mindenféle változatban megtalálható ez az édesség a boltok polcain éppúgy, mint a családi asztalokon egyaránt. De milyen is az igazán jó szalagos fánk? Lássuk!